COL·LABORADORS

DOSSIER PEDAGÒGIC I CONDUCCIÓ DEL PROJECTE D’APRENENTATGE-SERVEI

Mercè Clos Muntsant

foto

He seguit el Projecte des del seu inici (octubre de 2013). El seu plantejament em va atrapar. Vaig considerar  una bona oportunitat per reflexionar conjuntament amb Artescena sobre els temes plantejats i per contribuir-hi amb els meus coneixements. Sóc Psicòloga i m’agrada escriure. Conduir el Projecte d’Aprenentatge Servei PROJECTE TEIXIDORES. I NOSALTRES… QUÈ HI PODEM FER? i redactar el Dossier Pedagògic és una aventura genial, un autèntic privilegi!

DRAMATURGIA

Isabel Borràs Latre
Isabel_borràs_IMG_2632

M’agrada escriure i ho faig amb un col·lectiu de dones anomenat “Pasta de Full”. L’Olga em va plantejar fer la dramaturgia d’aquesta obra de teatre compromesa amb l’actualitat i a l’hora íntimament lligada a l’experiencia de moltes dones de Cardedeu que van treballar a les fàbriques tèxtils. Escrit pensant en les actrius i actors que ho havien d’interpretar donant tota la força que calia a unes dones sovint infravalorades i fent palesa, encara avui, la injusticia social. És un plaer treballar amb Artescena.

 

 

 

 

COL·LABORACIÓ DE DIRECCIÓ ESCÈNICA DE L’ESPECTACLE SOROLL DE TELERS

Josep Vives Roig

El teatre és una de les meves grans passions. Quan l’Olga em va oferir de participar en aque218465_106865256136476_388257283_ost projecte em va fer gràcia per diferents motius: no estava fent cap activitat en aquell moment, no havia fet mai teatre social, em produïa interès veure com podien treballar junts en una obra persones d’edats molt diverses. La meva sorpresa va ser enorme: la cohesió del grup era fantàstica. El treball de les gent més menuda i el de la més gran, magnífic. Els temes de les obres (solidaritat, protesta, rebel·lia…) em van fer acabar de decidir.  Com no m’hi havia d’implicar en un projecte així?