24 de maig de 2016 ponència dins les Jornades Internacionals Art+Social+Tèxtil

ARTESCENA SOCIAL va participar a les Jornades Internacionals ART+SOCIAL+TÈXTIL que van tenir lloc el dia 24 de maig a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Olga Vinyals Martori va intervenir després de la ponència de Lola Renau sobre la Revista Art Social i va explicar la seva trajectòria professional dins del món del teatre social i la seva experiència en les presons italianes.

Posteriorment va presentar el Projecte Teixidores, del qual n’és la directora, en la seva globalitat, remarcant el treball artístic, pedagògic i comunitari que s’ha realitzat.

Mercè Clos Muntsant va centrar la seva ponència en la vessant pedagògica del projecte que pren com  a nom: Projecte Teixidores. I nosatres, què hi podem fer?  Aquest projecte ha rebut el suport de la Fundació Bofill i el Centre Promotor de l’Aprenentatge Servei com  a Projecte d’Aprenentatge Servei. En ell hi ha participat el grup de gent gran que assisteix als tallers de teatre d’Artescena Social i els alumnes de 3r-4t d’ESO de l’INS El Sui de Cardedeu.

L’Eulàlia, una de les persones participants en el projecte, va interpretar un fragment d’un monòleg que forma part de la dramaturgia de Soroll de Telers i que forma part de la vessant artística del projecte.

Els assistents a les jornades van poder gaudir també del vídeo resum del Projecte Teixidores. I nosaltres… què hi podem fer?

 

@Artescena1

http://artsocialtextil.com/jornCAT


One thought on “24 de maig de 2016 ponència dins les Jornades Internacionals Art+Social+Tèxtil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s